CV Advies | Refurbish | Re-design

Herken je dit? Je ziet een opdracht of een vacature en je denkt: “Dit past echt heel goed bij mij. Ik kan dit!” Vol enthousiasme en overtuiging stuur je jouw CV en motivatie. Je wacht, wacht, wacht……..hmmm… radiostilte en geen uitnodiging voor gesprek of een afwijzing die zegt: ” je voldoet niet aan de eisen” of “andere kandidaat past beter”… Teleurstelling! Je eerste gedachte: “Waarom zien ze dan niet dat ik dit wél kan?”.

Uit eigen ervaring kunnen we aangeven dat bij 90% van alle CV’s die wij ontvangen echt grote verbeteringen gedaan kunnen worden omdat ze het doel niet dienen. Heb je het doel duidelijk voor ogen of is het CV voor jou enkel een opsomming of uitwerking van je werkervaring?

Vaak zie je het zelf niet zo goed omdat je zelf een ander gevoel bij een woord of een werkzaamheid hebt, dan de recruiter of manager die je CV leest. Vaak is je CV toch het eerste beeld wat ze van je krijgen. Bekijk het eens zo: het zijn jouw worden, maar hun perceptie. Hoe zorg je ervoor dat je hun perceptie van jouw woorden controleert?

Bij de verbeteringen die wij zien gaat vaak om de manier van omschrijving van werkzaamheden, te veel of juist weinig info, updaten van oude CV dogma’s, layout, kleur of logo en ander beeldmateriaal gebruik.

Een goed geschreven CV is belangrijker dan veel mensen zich realiseren. Veel opdrachtgevers en werkgevers zoeken inderdaad medewerkers en interim managers, maar de inhoudelijke eisen die ze vragen zijn nog steeds hoog. Vooral bij MBO+, HBO en WO professionals.

Vaak wordt aangenomen dat recruiters en Managers wel kunnen lezen wat je ervaring is. Niets is minder waar. Van recruiters is bekend dat ze veel CV’s moeten screenen in een zeer korte tijd. Onderzoeken wijzen uit dat een CV maar 10-30 sec bekeken wordt. Dan moet je CV de “POWER” hebben om binnen te komen en geselecteerd te worden. Maar hoe doe je dat?

CV optimalisatie - cv voorbeeld - Maven professionals

Een goed CV schrijven valt vaak nog niet mee. Veel mensen vinden het moeilijk om een goed cv te schrijven met alle essentiële werkervaring zonder dat het cv te lang wordt. Wij hebben veel ervaring met het opstellen van CV’s en het perfectioneren van CV’s. Wij kennen de wereld van recruiters en managers en weten hoe ze denken, omdat we zelf recruiters zijn. Wij weten wat werkt, en wat niet!

Wij kunnen je helpen bij het perfectioneren van je cv. Hiermee is je CV weer helemaal up-to-date volgens de laatste ontwikkelingen. Dit zal leiden tot meer uitnodigingen, meer banen om uit te zieken en betere salarisonderhandelingen.

 

 

Hier in maken we onderscheid in 3 niveaus:

 1. CV: Advies

  Nadat je ons jouw recente CV hebt gestuurd zullen we je advies geven op basis van all onze kennis en ervaringen van jaren lang CV’s beoordelen en maken.

  We gaan ongeveer een uur met je in gesprek over enkel en alleen jouw CV. Wat zijn de do’s and don’t. Welke CV trends zien we in de markt binnen jou vakgebied. Je krijgt alle gelegenheid om vragen te stellen. Alles komt aan bod om het optimale uit jouw CV te halen.

  Op basis van alle informatie uit het gesprek kun je je CV optimaliseren voor je volgende reacties of sollicitaties. Kleine aanpassingen kunnen we uiteraard voor je doen als je dat wilt.

  Een review ronde nada je de aanpassingen hebt gedaan hoort hier ook bij.

  Advieskosten: € 89,- per CV excl. BTW

 2. CV: Refurbish

  Hierin gaan we de inhoudelijkheid van je CV optimaliseren. We gaan een telefonisch) intakegesprek met je aan over je werkervaring en je gewenste opdrachten of banen. Deze zullen wij verwerken in je cv. Je ontvangt een geheel nieuw refurbisht CV van ons welk je direct kan inzetten bij sollicitaties.

  € 249,- per CV excl. BTW

 3. CV: Re-design

  Ben je op zoek naar een creatief CV mooi opgemaakt dan kunnen wij voor je doen. Je krijgt het Refurbish pakket en daar bovenop een mooi design. Creatief en toch zakelijk.

  € 329,- per CV excl. BTW

Wij kijken graag naar je huidige CV. We kunnen ook adviseren welke niveau voor jouw wens het beste past.

CV advies formulier

 • Voorbeeld: 06-12345678
 • Benoem functienamen
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Formaat: doc, docx, pdf
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Interim pool voor zzp’ers, interim managers en detacheringskandidaten

  Geen zin om zelf op zoek te gaan naar een opdracht? Wij zoeken exclusief voor jou!

  Bemiddeling: opdrachten en vacatures

  wij bemiddelen in vacatures en opdrachten.

  CV & Sollicitatie workshop

  Een goed CV en sollicitatiegesprek kunnen doorslaggevend zijn om je "dream job" te bemachtigen. Wij dragen onze kennis...