Over ons

Maven professionals als recruitment service voor kandidaat en opdrachtgever

Als professional kan het vinden van de juiste opdracht of baan een uitdaging zijn. Maven Professionals is een Nederlands bedrijf dat zich richt op:

  • zzp-bemiddeling
  • werving en selectie

We hebben een zeer groot netwerk aan specialistische professionals. Bij Maven Professionals staat een persoonlijke aanpak voorop en zij werken voor een diverse groep opdrachtgevers, van TOP500 bedrijven tot overheden, mkb en start-ups. Het bedrijf werkt samen met opdrachtgevers en zzp’ers om de juiste match te vinden.

We hebben een aantal labels die ons specialisme definiëren:

  • ICT & Technologie
  • Projectmanagement & PMO
  • Marketing & Communicatie
  • Management & Consulting
  • Overheid & Gemeente

Als zzp-bemiddelingsbureau zoekt Maven Professionals naar opdrachten die passen bij de expertise en ervaring van de zzp’er. Het bedrijf ondersteunt de zzp’er bij het vinden van geschikte opdrachten en regelt de contractuele en financiële aspecten van de samenwerking tussen de zzp’er en de opdrachtgever. Maven Professionals zorgt voor een soepele en transparante samenwerking tussen de zzp’er en de opdrachtgever, waarbij het bedrijf zich houdt aan de wet- en regelgeving op het gebied van zzp-bemiddeling.

Daarnaast biedt Maven Professionals ook werving en selectie diensten aan voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar vaste professionals. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid netwerk van kandidaten en selecteert de juiste kandidaat op basis van de specifieke eisen en wensen van de opdrachtgever. Maven Professionals begeleidt het gehele werving en selectieproces, van het opstellen van de vacaturetekst tot aan het tekenen van het arbeidscontract.

Maven Professionals richt zich op kwaliteit en transparantie in haar dienstverlening. Het bedrijf hecht veel waarde aan persoonlijk contact met zowel de zzp’er als de opdrachtgever, zodat de belangen van beide partijen goed worden behartigd. Daarnaast houdt Maven Professionals zich aan de geldende wet- en regelgeving, waardoor opdrachtgevers en zzp’ers zich geen zorgen hoeven te maken over eventuele risico’s.

Al met al biedt Maven Professionals een uitgebreide dienstverlening op het gebied van zzp-bemiddeling en werving en selectie. Het bedrijf werkt transparant en houdt zich aan de wet- en regelgeving, wat zorgt voor een betrouwbare en professionele samenwerking tussen alle betrokken partijen.

Maven Professionals bemiddelt in verschillende soorten opdrachten en banen, waaronder zzp opdrachten, interim opdrachten, tijdelijke opdrachten en vaste banen. Dit betekent dat zij voor een breed scala aan werkzoekenden kunnen bemiddelen en dat er voor ieder wat wils is.

Een groot voordeel van werken met een bemiddelingsbureau als Maven Professionals is dat zij goed op de hoogte zijn van de arbeidsmarkt en de behoeften van opdrachtgevers. Hierdoor kunnen zij snel een goede match maken tussen de vaardigheden en ervaring van de werkzoekende en de behoeften van de opdrachtgever. Dit vergroot de kans op het binnenhalen van opdrachten en banen en zorgt voor tevreden opdrachtgevers en werkzoekenden.

Maven Professionals biedt ook ondersteuning aan werkzoekenden bij het opstellen van een goed CV en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken. Daarnaast zijn zij goed op de hoogte van de tarieven in de markt, waardoor zij kunnen helpen bij het onderhandelen over tarieven met opdrachtgevers. Dit zorgt ervoor dat werkzoekenden een eerlijk tarief ontvangen voor hun werkzaamheden.

Een ander voordeel van werken met Maven Professionals is dat zij streven naar langdurige samenwerkingen tussen werkzoekenden en opdrachtgevers. Hierdoor kunnen werkzoekenden vaak voor langere tijd aan de slag bij een opdrachtgever en hebben zij meer zekerheid en continuïteit in hun werk.

Al met al biedt Maven Professionals dus vele voordelen voor werkzoekenden die op zoek zijn naar zzp opdrachten, interim opdrachten, tijdelijke opdrachten of vaste banen. Door hun persoonlijke aanpak en brede netwerk van opdrachtgevers kunnen zij snel en efficiënt de juiste match maken tussen werkzoekende en opdrachtgever.

Wij bemiddelen in:

  • interim opdrachten
  • vaste banen

Het bemiddelen van zzp’ers en vaste banen zijn twee verschillende zaken. Bij het bemiddelen van zzp’ers draait het om het koppelen van zelfstandige professionals aan opdrachtgevers voor tijdelijke opdrachten of projecten. De zzp’er werkt dan als zelfstandige voor de opdrachtgever en factureert zijn of haar werkzaamheden. Het bemiddelen van vaste banen heeft als doel het vinden van de juiste kandidaat voor een vast dienstverband bij een werkgever.

Het bemiddelen van zzp’ers vereist een andere aanpak dan het bemiddelen van vaste banen. Bij het bemiddelen van zzp’ers gaat het om het vinden van de juiste match tussen de vaardigheden en ervaring van de zzp’er en de behoeften van de opdrachtgever. De bemiddelaar moet dus goed op de hoogte zijn van de beschikbare zzp’ers en hun expertise, maar ook van de opdrachtgevers en hun specifieke wensen en eisen.

Bij het bemiddelen van vaste banen is de focus gericht op het vinden van de juiste kandidaat voor een specifieke functie bij een werkgever. Maven professionals heeft een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en het vermogen om kandidaten te screenen en te matchen met de eisen en wensen van de werkgever. Hierbij spelen niet alleen vaardigheden en ervaring een rol, maar ook persoonlijkheid en fit met het team en de bedrijfscultuur. Uiteindelijk is het doel om een 100% match te realiseren voor beide partijen, kandidaat en werkgever.

Of je nu als zzp’er op zoek bent naar een tijdelijke opdracht of als werkzoekende naar een vaste baan, Maven professionals kan je helpen bij het vinden van de juiste match. Een persoonlijke aanpak en een goed begrip van de behoeften van werkzoekenden en werkgevers zijn hierbij cruciaal.

Onze filosofie

Onze acties worden gedaan vanuit onze persoonlijke overtuiging. Deze overtuiging hebben we weten te benoemen:
• Be valuable
• Know your playground
• Challenge status quo
• Treat others how we would like to be treated
• Accomplish congruence

Betekenis Maven

Maven wordt benoemd in het boek: “The Tipping Point: How Little Things Can Make a Big Difference”, auteur Malcom Gladwell.

Mavens are “information specialists“, or “people we rely upon to connect us with new information“. They accumulate knowledge, especially about the marketplace, and know how to share it with others. Gladwell cites Mark Alpert as a prototypical Maven who is “almost pathologically helpful“, further adding, “he can’t help himself“. In this vein, Alpert himself concedes, “A Maven is someone who wants to solve other people’s problems, generally by solving his own“.  According to Gladwell, Mavens start “word-of-mouth epidemics” due to their knowledge, social skills, and ability to communicate. As Malcolm Gladwell states, “Mavens are really information brokers, sharing and trading what they know”.

Lead fee

Wij willen iedereen stimuleren en waarderen voor het aandragen van geschikte kandidaten voor onze opdrachten. Onze waardering uiten we in het toekennen van een: lead fee. Dit is een eenmalig bedrag welk we beschikbaar stellen aan de persoon die de lead aandraagt. Per opdracht of vacature kan deze Lead fee verschillen van €100,- tot €1000,- per succesvolle bemiddeling. Mocht de kandidaat door ons op de opdracht geplaatst worden keren wij de fee uit na de eerste betaling door de opdrachtgever.

Bij het solliciteren dien je aan te geven dat je akkoord hebt voor het doorgeven van de persoonsgegevens van degene die je getipt heeft. Voor-, achternaam, email, telefoonnummer en goedkeuring voor het doorgeven van deze gegevens van deze persoon zijn verplicht om aanspraak te kunnen maken op de fee.

*De lead fee is enkel van toepassing op de vacature of opdracht waarop gesolliciteerd wordt. Daarna vervallen de rechten op een fee.

*Enkel volledig ingevulde gegevens worden in behandeling genomen.

*De lead fee wordt uitsluitend uitgekeerd aan de lead generator.

Eelco Frijsinger

Sinds 2006 ben ik actief binnen de arbeidsbemiddeling. Gestart bij een grote zeer bekende partij en daarna in 2011 een eigen bureau gestart. Als specialist wil ik effectief zijn.
Mijn netwerk is groot. Linkedin connecties, grote Linkedin groepen (30.000+), grote Instagram account (30.000+) en een groot ZZP & interim recruitment platform: KROOTZ ZZP – www.krootz-zzp.nl.

Voor het searchen naar de juiste professionals heb ik search technieken ontwikkeld met queries en Boolean seach commandos die tot ieder hoekje van het internet kan komen. Daarnaast is mijn Linkedin netwerk enorm groot door de vele groepen die ik daar bezit.

Ik ontmoet graag mensen. Dagelijks ben ik actief om weer nieuwe plekken te ontdekken waar ik mensen persoonlijk kan ontmoeten. Alle technieken en platformen die ons geboden worden zijn fantastische middelen om mensen te searchen, maar mijn overtuiging is dat de match in een persoonlijke ontmoeting wordt gemaakt.
Doen wat voor alle partijen bijdraagt aan de oplossing. Pas dan ben ik tevreden en heb ik mijn uitdaging succesvol volbracht.

 

Vakgebieden

ICT | Projectmanagement & PMO | Marketing & Communicatie | Management & Consulting | Overheid & Gemeente

Specialisme

Interim & ZZP bemiddeling | Werving & Selectie | Social Media recruitment | Coaching | Acquisitie |  Contracten

 


Onze diensten


TOP CV Service

Advies | Optimaliseren | Redesign Herken je dit? Je ziet een opdracht of een vacature en je denkt:...

Interim pool voor zzp’ers, interim managers en detacheringskandidaten

Geen zin om zelf op zoek te gaan naar een opdracht? Wij zoeken exclusief voor jou!

Bemiddeling: opdrachten en vacatures

wij bemiddelen in vacatures en opdrachten.

CV & Sollicitatie workshop

Een goed CV en sollicitatiegesprek kunnen doorslaggevend zijn om je "dream job" te bemachtigen. Wij dragen onze kennis...