ZZP vacatures

Ben jij op zoek naar vacatures op ZZP basis, dan ben je bij Maven professionals aan het juiste adres. Het is als ZZP’er altijd fijn om toegang te hebben tot interessante opdrachten. Maven professionals biedt hiervoor de geschikte oplossing. Zo kun je op onze website een lijst met ZZP vacatures vinden die aansluiten bij jouw kennis, ervaring en vaardigheden. Bij elke vacature wordt ook een beschrijving van de benodigde werkzaamheden en ervaring beschreven. Hierdoor beschikt je over de informatie die bij de betreffende opdracht past. Indien deze matcht met jouw expertise, dan kun je eenvoudig reageren op de opdracht.

Het voordeel van Maven professionals is dat wij de markt voor ZZP’ers goed kennen. We kennen de opdrachtgevers, tarieven, de wet en regelgeving rond inzetten van ZZP’ers. Hier kun jij als ZZP’er eenvoudig van profiteren en op meeliften. Je kunt namelijk gemakkelijk solliciteren voor de betreffende opdrachten om in aanmerking te komen. Wij maken je het zo makkelijk mogelijk, zo kun je eenvoudig na het afronden van de ene opdracht jezelf melden voor de volgende. Hierdoor blijft jouw workflow up en running! Daarnaast kun je ook contact met ons opnemen. Wij geven je de persoonlijke aandacht om samen met jou de juiste opdrachten uit te kiezen die passen bij jouw competenties. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

ZZP vacatures bij Maven professionals

Maven professionals is een professional als het gaat om ZZP’ers van dienst te zijn. Wij zijn brengen opdrachtgevers in contact met ZZP’ers. Hierbij vinden wij persoonlijke aandacht en ondersteuning van cruciaal belang en kijken wij graag samen met jou naar jouw competenties, ervaring en wensen. Op basis van deze informatie gaan wij aan de slag om de juiste match te vinden.

Naast de vacatures die wij op onze website hebben, kunnen wij ook jouw profiel uitlichten in ons netwerk. Hierdoor hebben wij tot op heden veel kandidaten snel aan opdrachten kunnen koppelen.

Ook hebben wij een Interim pool voor ZZP’ers en detachering kandidaten. Dit is een samenwerking tussen Maven professionals en jou als ZZP’er. Dit is een samenwerking op meer exclusieve basis, maar toch met al je vrijheid van het zelfstandig ondernemerschap. Wij zoeken expliciet voor jou een opdracht en jij stelt je kennis exclusief ter beschikking. Wij verzorgen trainingen, seminars en informatiesessies om je kennis maximaal te houden en nieuwe ontwikkelingen op de voet te volgen. Zie voor meer informatie en je interesse kenbaar te maken: www.maven.nl/interim-pool.

 

Geen toepasselijke ZZP vacatures?

Staat er geen vacature bij die binnen jouw competenties en expertise valt? Wij krijgen iedere dag nieuwe vacatures binnen. Maak een job alert aan om direct nieuwe vacatures te ontvangen of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan jou graag te woord om samen te kijken naar de mogelijke invulling van jouw planning. Wij helpen je graag bij het vinden van je volgende opdracht. Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Hoofddorp.

Contactpagina: Go!


Gerelateerde opdrachten en vacatures

Ben er als eerste bij! De nieuwste ZZP opdrachten in je mailbox!