Functioneel Beheerder Oracle EBS HR

Omschrijving

Concernprofiel
De Serviceorganisatie ondersteunt de organisatie op het gebied van bedrijfsvoering. Producten en diensten zoals ICT, HR, Financiën en Communicatie zijn gebundeld om zo efficiënt en effectief mogelijk de dienstverlening te leveren die de gemeente nodig heeft bij het uitvoeren van haar werk voor de stad. In een omgeving die voortdurend in beweging is, biedt de Serviceorganisatie vakmanschap en kwaliteit om flexibel op die dynamiek in te kunnen spelen.
 
Omschrijving afdeling
Het team Concernbedrijfsvoeringssystemen (CBS) is verantwoordelijk voor de applicaties die de bedrijfsvoering van het concern ondersteunen. Dit betreft voornamelijk Oracle EBS. Het team ondersteunt gebruikers, beheert de geboden functionaliteiten en voert regie op de ontwikkeling aan de applicaties. Dit in opdrachtgeverschap van de proceseigenaren en in nauw overleg met de gebruikersorganisatie.
 
Omschrijving – Intern
Het te beheren landschap van HR-applicaties bestaat uit deels uit Oracle EBS (lokaal) en deels uit ADP Workforce (Cloud), inclusief een tussenliggende koppeling. In de functie verhelp je hands-on incidenten en realiseer je standaard en niet-standaard wijzigingen. Verder ben je verantwoordelijk voor het testen van de applicaties en het begeleiden van de gebruikerstesten. Ook zal je de gebruikersorganisatie begeleiden bij veranderingen.
Daarnaast adviseer je over de benodigde stappen die het beheer van het hybride applicatielandschap met zich meebrengt.
 
Kwalificaties – Intern
Je hebt minimaal HBO-niveau opleiding afgerond. Cursussen gevolgd en afgerond Scrum, BISL, ITIL.

  • Minimaal 4 jaar werkervaring als Functioneel Oracle EBS Consultant
  • Minimaal 4 jaar werkervaring met regulier (functioneel) beheer HR
  • Kennis van Oracle 12.1.3, in het bijzonder de HR modules
  • Kennis van de HR processen die deze modules ondersteunen
  • Kennis van koppelingsvraagstukken

Je hebt ervaring met Oracle EBS, in het bijzonder met de HR-modules. Je combineert hands on-competenties met adviesvaardigheden. Ervaring binnen de overheid. Kennis en ervaring met Agile/scrum. Kennis van ITIL en BISL. Implementatie ervaring. Je kunt beheer- en technische documentatie schrijven en bijhouden. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Je bent resultaat- en klantgericht. Je bent analytisch ingesteld. Je bent flexibel en kunt goed samenwerken. Je neemt initiatief en toont een grote mate van zelfstandigheid.
 

Deze opdracht heeft een uiterste reactiedatum om meegenomen te worden in de procedure. Deze datum is: donderdag 29 november 2018


Deze opdracht / vacature is verlopen. Bekijk onze actuele lijst met opdrachten / vacatures of maak een job alert aan en ben nooit meer te laat.


Deel deze vacature: