TOP CV Service

Advies | Optimaliseren | Redesign

Herken je dit? Je ziet een opdracht of een vacature en je denkt: “Dit past echt heel goed bij mij. Ik kan dit!” Vol enthousiasme en overtuiging stuur je jouw CV en motivatie. Je wacht, wacht, wacht……..hmmm… radiostilte en geen uitnodiging voor gesprek of een afwijzing die zegt: ” je voldoet niet aan de eisen” of “andere kandidaat past beter”… Teleurstelling! Je eerste gedachte: “Waarom zien ze dan niet dat ik dit wél kan?”.

Maak Indruk met je CV

Ontdek hoe jouw CV het verschil kan maken tussen een afwijzing en een uitnodiging. Bij onze dienstverlening gaat het om meer dan alleen het herzien van je CV. We geven je de tools om op te vallen in een competitieve arbeidsmarkt.

Reach new heights met een TOP CV

Laat ons je huidige CV bekijken en adviseren welk niveau het beste aansluit op jouw wensen en ambities. Bereid je voor op meer uitnodigingen, betere kansen en succesvolle carrièrestappen met een CV dat echt voor je werkt.

Wij kijken graag naar je huidige CV. We kunnen ook adviseren welke niveau voor jouw wens het beste past.

Waarom Ons?

1. Expertise in CV-Optimalisatie

Bij 90% van de ontvangen CV’s identificeren we aanzienlijke verbetermogelijkheden. Onze ervaring leert ons dat de meeste CV’s het doel niet optimaal dienen. Wij bieden inzicht en advies om jouw CV te transformeren tot een krachtig marketinginstrument dat jouw professionele identiteit nauwkeurig weergeeft.

2. Extern Advies: Het Belang van een Extern Oog

Het is zeer aan te bevelen om een externe deskundige, zoals Maven, naar je CV te laten kijken. Een extern oog kan rationeel en functioneel naar je CV kijken, kritische vragen stellen en eenduidigheid meegeven aan je cv. Wij zien en evalueren dagelijks vele CV’s. Ook staan we direct in contact met vele opdrachtgevers die ook hun feedback hebben op CV’s. Al deze kennis en know-how zetten we in om jouw te helpen om je beter te presenteren als een ander.

3. Perceptie en Presentatie: Jouw verhaal, Jouw accenten

Je CV is meer dan slechts een opsomming van werkervaring; het is een verhaal dat jij bewust en weloverwogen vertelt. Jij legt accenten op punten die voor jou belangrijk zijn en waarvan je gelooft dat ze de kern van jouw professionaliteit weergeven. In een wereld waarin snelheid cruciaal is, hebben recruiters vaak methoden ontwikkeld om snel door veel CV’s te kunnen screenen. Dit is vooral prominent binnen de interim en zzp wereld, waar Maven Professionals actief is.

Het is essentieel dat een recruiter direct kan herkennen dat jij de perfecte match bent voor de functie. Als je regelmatig solliciteert op opdrachten maar geen uitnodigingen ontvangt, kan hier vaak een discrepantie in schuilen. Wij streven ernaar om die discrepantie te identificeren en jouw CV te transformeren tot een krachtig instrument dat jouw unieke verhaal overtuigend en duidelijk vertelt.

 

Onze Aanpak

> TOP CV: Advies

Ontvang persoonlijk advies op basis van jarenlange ervaring in het beoordelen en maken van CV’s. Ons team van experts gaat grondig met jouw CV aan de slag, identificeert sterke punten en biedt concrete suggesties voor verbetering.

Werkwijze:

 • Uitgebreide (telefonische) consult gesprek van 30-45 min.
 • We bespreken samen je huidige CV en je ervaringen.
 • Je krijgt adviezen en inzichten om zelf je CV beter te laten aansluiten bij de opdracht of verwachting van een opdrachtgever.

Kosten: € 119,- per CV excl. BTW

> TOP CV: Maatwerk Optimalisatie en Strategische Herziening

Laat ons de inhoud van je CV optimaliseren met een op maat gemaakt, vernieuwd document dat jouw professionele traject nauwkeurig weergeeft. Met een telefonisch intakegesprek en een diepgaande herziening van je CV, zorgen wij ervoor dat je klaar bent voor succesvolle sollicitaties.

Werkwijze:

 • Uitgebreide (telefonische) consult gesprek van 30-45 min.
 • We bespreken samen je huidige CV en je ervaringen.
 • We bespreken de potentiële opdrachten die bij je passen.
 • We verbeteren je CV voor je in je actuele CV
 • Incl. één modificatie ronde.
 • Je ontvangt je CV aangepast retour in .docx of .pdf

Kosten: € 299,- per CV excl. BTW

> TOP CV: Redesign

Wil je jouw CV naar een hoger niveau tillen met een creatief en toch zakelijk ontwerp? Kies voor ons Re-design pakket en ontvang niet alleen een inhoudelijke optimalisatie, maar ook een visueel aantrekkelijk CV dat de aandacht trekt van recruiters en werkgevers.

 • Uitgebreide (telefonische) consult gesprek van 30-45 min.
 • We bespreken samen je huidige CV en je ervaringen.
 • We bespreken de potentiële opdrachten die bij je passen.
 • Je kan kiezen uit 3 designs voor de opmaak
 • Incl. één modificatie ronde.
 • Je ontvangt je CV aangepast retour in gekozen design in .pdf.

Kosten: € 399,- per CV excl. BTW

TOP CV
Happy professional met TOP CV en contract - CV optimalisatie - foto

Nu sneller een nieuwe opdracht met een TOP CV. Vul het formulier in en wij gaan voor je aan de slag

CV advies formulier

 • Voorbeeld: 06-12345678
 • Benoem functienamen
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Formaat: doc, docx, pdf
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Interim pool voor zzp’ers, interim managers en detacheringskandidaten

  Geen zin om zelf op zoek te gaan naar een opdracht? Wij zoeken exclusief voor jou!

  Bemiddeling: opdrachten en vacatures

  wij bemiddelen in vacatures en opdrachten.

  CV & Sollicitatie workshop

  Een goed CV en sollicitatiegesprek kunnen doorslaggevend zijn om je "dream job" te bemachtigen. Wij dragen onze kennis...