Teamleider afdeling

Omschrijving

Geen ZZP contract alleen op basis van payroll!

Wat ga ie doen?
Binnen de afdeling zijn we op zoek naar een fulltime medewerker die in de functie van Teamleider Dienstverlening PGB aan de slag wil gaan.
In deze functie geef je direct leiding aan een team van +/-20 uitvoeringsmedewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de medewerkers binnen het team (vakinhoudelijk en gedragscompetenties) door middel van coaching of opleidingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de afgesproken kwalitatieve en kwantitatieve doelen.
Daarnaast lever je een bijdrage aan de verdere beleidsontwikkeling van de afdeling en het realiseren van veranderprocessen. Verbetering van onze producten en dienstverlening heeft continu jouw aandacht.
De feitelijke invulling van het werkpakket hangt af van de opleiding en ervaring van de kandidaat en wordt in overleg vastgesteld. Het kan dus zijn datje niet alle taken volledig gaat uitvoeren.
 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en ambitieuze collega, met gevoel voor leidinggeven en coachen. Je beschikt over een aantoonbaar HBO diploma (is een vereiste). Meerdere jaren werkervaring in de rol van leidinggevende is een vereiste. Ervaring binnen de overheid. 
Je hebt een positieve en flexibele houding, gericht op continue verbetering en je bent niet bang om een fikse uitdaging aan te gaan!
Je bent in staat om medewerkers te inspireren, motiveren en coachen. Tevens kan je goed feedback geven en durf je medewerkers aan te spreken op hun eigen verantwoordelijkheden ten aanzien van de kwaliteit en kwantiteit van de productie. Je formuleert heldere en transparante doelstellingen en normen en vervult een voorbeeldfunctie naar de medewerkers door een zichtbare kwaliteitsgerichte en klantgerichte werkwijze te hanteren. Daarnaast ben je in staat om actief de samenwerking en verbinding op te zoeken met je medewerkers en collega's, zowel binnen als buiten je afdeling..

Deze opdracht heeft een uiterste reactiedatum om meegenomen te worden in de procedure. Deze datum is: vrijdag 25 januari 2019


Deze opdracht / vacature is verlopen. Bekijk onze actuele lijst met opdrachten / vacatures of maak een job alert aan en ben nooit meer te laat.

Vacature categorieën

Klik op de categorie om u in te schrijven voor de betreffende job alert.

Overig
X

Overig

E-mail : *
Sociaal Domein
X

Sociaal Domein

E-mail : *
Management & Consulting
X

Management & Consulting

E-mail : *


Deel deze vacature: