Interim pool voor zzp’ers, interim managers en detacheringskandidaten

Maven professionals heeft een interim pool binnen verschillende vakgebieden. Hierbij zijn zzp’ers, interim managers en detacheringskandidaten aangesloten.

De interim pool is een samenwerkingsverband tussen zzp’er, interim managers of detacheringskandidaten en Maven professionals, waarbij we samenwerken en toch het vrije ondernemerschap behouden, dan wel de vrijheid hebben om zelf je zzp opdrachten te bepalen. Daarnaast is er ruimte voor kennisdeling en training en ontwikkeling. Deze samenwerking gaat verder dan enkel bemiddeling voor opdrachten. De intentie is om een langere periode voor meerdere opdrachten de samenwerking in de pool aan te gaan met wederzijde inspanning. Dit is meer dan enkel een bemiddeling voor éeé opdracht.

Het idee is ontstaan uit de vele gesprekken die we met zzp’ers hebben en nog steeds voeren. Hierin viel op dat veel zzp’er zo druk zijn met het succesvol volbrengen van de opdracht dat ze of te laat, of helemaal niet aan een volgende opdracht denken. Wat tevens opvalt is dat de zzp’ers niet genoeg stil staan bij een doorontwikkelen. Trainingen schieten er vaak bij in. Sparren en kennisdeling op inhoudelijke thema’s is veel behoefte aan. Als een pitter kun je niet zo maar een collega aan het jasje trekken.

Dit alles faciliteren wij voor de interim pool. Dit betekent dat wij exclusief voor onze zzp’ers, interim managers en detacheringskandidaten opdrachten verwerven.

Ben je een zzp’er die niet van jagen naar opdrachten houdt dan kunnen wij hierbij helpen. We gaan een samenwerking aan waarbij wij ons inzetten om voor jou opvolgende zzp opdrachten te zoeken. Jij bepaalt zelf welke tarief of salaris je wilt vragen voor de opdracht. Wij stellen je voor en doen ons stikkende best om je op gesprek te krijgen. Ga je op gesprek en wil je graag starten op deze opdracht, dan regelen wij de contracten. Krijg je een leuke opdracht via je eigen netwerk? Geen probleem… je bent zelf in controle.

Loopt je zzp opdracht af dan weten wij dit of je laat het ons weten en gaan wij weer op zoek naar mogelijke volgende zzp opdrachten voor je zodat je zo min mogelijk tussen pauzes hebt. Alles transparant en open. Jij je tarief en wij onze marge.

Zzp opdrachten is niet alles wat we regelen. Kennisdeling en doorontwikkeling is een belangrijk punt. Maven professionals organiseert of faciliteert trainingen, workshops en kennissessies. Dit kunnen algemene onderwerpen zijn die voor iedereen interessant zijn, zoals ontwikkelingen rond de Wet DBA of ontwikkelingen op gebied van scrum, agile, safe of juist hele specialistische onderwerpen binnen je vakgebied zoals software tooling.

Heb je interesse, kom je langs…. ook als je even geen zzp opdracht doet via Maven professionals.

Wil je geen langdurige samenwerking aangaan, maar enkel voor een opdracht of vacature in aanmerking willen komen, kun je uiteraard reageren op de opdracht of vacature. Ook dan nemen we je graag mee in de procedure.

 

Op deze manier leren we elkaar beter kennen en dat is wat synergie geeft bij de bemiddeling naar opdrachten.

 

Onze interim pool bestaat uit verschillende vakgebieden en verschillende ervaring niveaus:

 • Marketing
 • Communicatie
 • Project management
 • Project support \ PMO
 • Recruitment
 • Software development
 • UX design

 

Heb je interesse?  Vul het formulier in.

 

⇓      ⇓      ⇓       ⇓      ⇓       ⇓      ⇓      ⇓      ⇓      ⇓      ⇓      ⇓

 

Interim pool formulier

 • Voorbeeld: 06-12345678
  Geef aan binnen welk vakgebied concreet ervaring hebt. *meer keuzes mogelijk
 • Sleep bestanden hierheen of
  Formaat: doc, docx, pdf
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CV Advies | Refurbish | Redesign

Hier in maken we onderscheid in 3 niveaus:   CV: Advies Wij kijken naar de tekst en geven...

Bemiddeling: opdrachten en vacatures

wij bemiddelen in vacatures en opdrachten.

CV & Sollicitatie workshop

Een goed CV en sollicitatiegesprek kunnen doorslaggevend zijn om je "dream job" te bemachtigen. Wij dragen onze kennis...