Interim pool voor zzp’ers, interim managers en detacheringskandidaten

Maven professionals heeft een interim pool binnen verschillende vakgebieden. Hierbij zijn zzp’ers, interim managers en detacheringskandidaten aangesloten.

Het idee is ontstaan uit de vele gesprekken met zzp’ers en doorlopend voeren. Hierin viel op dat veel zzp’er zo druk zijn met het succesvol voltooien van de huidige opdracht dat ze of te laat, of helemaal niet aan een volgende opdracht denken.

Ben je een zzp’er die niet van jagen naar opdrachten houdt dan kunnen wij hierbij helpen.

De interim pool is een samenwerkingsverband tussen ons als Maven professionals en jouw als zzp’er, interim managers of payroller. We gaan een structurele samenwerking aan, waarbij we meer exclusief voor elkaar werken en toch het vrije ondernemerschap behouden, dan wel de vrijheid hebben om zelf je zzp opdrachten te bepalen.

Een samenwerking betekent dat wij exclusief voor onze interim pool opdrachten verwerven.

We gaan een samenwerking aan waarbij wij ons inzetten om voor jou opvolgende zzp opdrachten te zoeken. Jij bepaalt zelf welke tarief of salaris je wilt vragen voor de opdracht. Wij stellen je voor en doen ons stikkende best om je op gesprek te krijgen. Ga je op gesprek en wil je graag starten op deze opdracht, dan regelen wij de contracten. Krijg je een leuke opdracht via je eigen netwerk? Geen probleem… je bent zelf in controle.

Wij werken al meer dan 15 jaar in de interim wereld met een groot netwerk als gevolg. Al die jaren bemiddelen we zzp’ers en payroller kandidaten. Klanten werken graag met ons samen omdat we snel kunnen leveren, maar merken dat onze klanten het ook erg prettig vinden als we de mensen die we bemiddelen beter kennen, dan enkel op basis van een oriënterend gesprek op basis van een CV. Daarom zoeken wij een structurele samenwerking binnen de interim pool.

Daarnaast doen we meer binnen de interim pool. Hier is ruimte voor:

 • kennisdeling met andere zzp’ers binnen de pool
 • Training en ontwikkeling

Zelfontplooiing is voor een zzp’er zeer belangrijk. Trainingen schieten er vaak bij in. Sparren en kennisdeling op inhoudelijke thema’s is veel behoefte aan. Als zzp’er wordt je vaak gezien als de specialist. Je kunt niet zo maar een collega aan het jasje trekken. Dit gaan wij voor jouw organiseren. De tijd die jij normaal in onderzoek moet steken nemen wij van je over.

Deze samenwerking gaat verder dan enkel bemiddeling voor opdrachten. De intentie is om een langere periode voor meerdere opdrachten de samenwerking in de pool aan te gaan met wederzijde inspanning. Dit is meer dan enkel een bemiddeling voor één opdracht.

Loopt je zzp opdracht af dan weten wij dit of je laat het ons weten en gaan wij weer op zoek naar mogelijke volgende zzp opdrachten voor je zodat je zo min mogelijk tussen pauzes hebt. Alles transparant en open. Jij je tarief en wij onze marge.

Zzp opdrachten is niet alles wat we regelen. Kennisdeling en doorontwikkeling is een belangrijk punt. Maven professionals organiseert of faciliteert trainingen, workshops en kennissessies. Dit kunnen algemene onderwerpen zijn die voor iedereen interessant zijn, zoals ontwikkelingen rond de Wet DBA of ontwikkelingen op gebied van scrum, agile, safe of juist hele specialistische onderwerpen binnen je vakgebied zoals software tooling.

Heb je interesse, kom je langs…. ook als je even geen zzp opdracht doet via Maven professionals.

Wil je geen langdurige samenwerking aangaan, maar enkel voor een opdracht of vacature in aanmerking willen komen, kun je uiteraard reageren op de opdracht of vacature. Ook dan nemen we je graag mee in de procedure.

Op deze manier leren we elkaar beter kennen en dat is wat synergie geeft bij de bemiddeling naar opdrachten.

 

NB: Wil je niet deelnemen aan de interim pool maar wel meegenomen worden bij de matching van nieuwe opdrachten? Upload je cv hier

 

Onze interim pool bestaat uit verschillende vakgebieden en verschillende ervaring niveaus:

 • Marketing
 • Communicatie
 • Project management
 • Project support \ PMO
 • Recruitment
 • Software development
 • UX design

Heb je interesse?  Vul het formulier in.

⇓      ⇓      ⇓       ⇓      ⇓       ⇓      ⇓      ⇓      ⇓      ⇓      ⇓      ⇓

Interim pool formulier

 • Voorbeeld: 06-12345678
  Geef aan binnen welk vakgebied concreet ervaring hebt. *meer keuzes mogelijk
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Formaat: doc, docx, pdf
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  TOP CV Service

  Advies | Optimaliseren | Redesign Herken je dit? Je ziet een opdracht of een vacature en je denkt:...

  Bemiddeling: opdrachten en vacatures

  wij bemiddelen in vacatures en opdrachten.

  CV & Sollicitatie workshop

  Een goed CV en sollicitatiegesprek kunnen doorslaggevend zijn om je "dream job" te bemachtigen. Wij dragen onze kennis...