Marketing vacatures

Ben jij een marketing professional en ben je op zoek naar een marketingfunctie die bij jou past? Heb jij veel ambitie en wil je jouw kennis toepassen in de praktijk? Maven professionals heeft doorlopend marketing vacatures voor marketing professionals. We hebben marketing vacatures door heel Nederland, specifiek de Randstad, maar ook daarbuiten. Veel verschillende steden dus grijp nu jouw kans!

Maven professionals heeft interim opdrachten en vaste banen. De interim opdrachten werken samen met ZZP’ ers, interim managers en professionals die tijdelijk op de payroll willen.

 

Marketing medewerker vacatures

Heb jij specialistische ervaringen op het gebied van marketing en ben je op zoek naar een leuke opdracht of ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Dan ben je bij Maven professionals aan het juiste adres. Weet jij hoe je op de juiste manier jouw doelgroep moet bereiken door het inzetten van diverse marketing kanalen? Dan zoeken we jou! Staat de gewenste vacature of jouw droombaan er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op, wij gaan proactief aan de slag om een geschikt bedrijf te zoeken die bij jouw wensen past.

Ben jij een specialist in een marketing kanaal, dan ben ook jij natuurlijk bij ons aan het juiste adres. Onze vacatures zijn zeer uiteenlopend en wij hebben voor elke vacature een passende oplossing. Wij zullen altijd de persoonlijke aandacht geven en jou op de eerste plek zetten. Wij kijken naar jouw wensen, ambities, doorgroeimogelijkheden en ervaring en kiezen de meest geschikte bedrijf.

 

Over Maven

Maven is een professional op het gebied van bemiddeling met een persoonlijke aanpak. Wij werken voor zowel multinationals, overheden, gemeenten, start-ups en MKB. Al onze acties worden uitgevoerd met een persoonlijke overtuiging waarbij jij in de spotlight staat. Wij zullen er alles aan doen om jou bij een passend bedrijf te plaatsen.

De naam Maven is afkomstig uit het boek ‘’The Tipping Point’’ dat is geschreven door Malcom Gladwell. In dit boek zijn Maven informatiespecialisten of mensen waar we op kunnen vertrouwen en verbinding maken door middel van informatie. Wij verzamelen kennis, vooral over de markt, en weten hoe we deze kennis met andere kunnen delen. Een Maven is iemand die problemen van andere mensen wil oplossen, meestal door eerst zijn eigen problemen op te lossen. Mavens zijn echte informatie brokers, die dingen delen en verhandelen wanneer ze kunnen!.

 

Persoonlijk hulp bij marketing vacatures?

Ben jij nog niet uit welke vacature nou het beste bij jou past? Of wil jij wat meer informatie? Dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij geven jou de persoonlijke aandacht die je van ons verwacht. Daarnaast ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor zodat we snel kunnen schakelen en jouw wensen in kaart kunnen brengen. Zien we jou binnenkort bij ons op kantoor?

Contactpagina: Go!

Ook de nieuwste opdrachten in uw mailbox ontvangen?